Новини, съобщения, планови и аварийни спирания:


147 Съобщение:
Дата: 25/09/2017
„Топлофикация- Перник” АД съобщава на своите абонати, че поради възникнала авария на топлопровод на ул.”Ю.Гагарин” бл. 1 се налага затваряне на безименната улица между оградата на училището и бл.1 вх.К,Л,М . Ръководството на „Топлофикация- Перник” АД се извинява на гражданите за причиненото неудобство.

146 Съобщение:
Дата: 21/09/2017
„Топлофикация- Перник” АД съобщава на своите абонати, че поради крупна авария на топлопровод на ул.”Св.св. Кирил и Методий ” бл. 80 и предотвратяване на наводнения в сградата ще бъде прекратено топлоснабдяването днес на следните адреси : ул.”Струма” бл. 80. Ръководството на „Топлофикация- Перник” АД се извинява на гражданите за причиненото неудобство.

145 Съобщение:
Дата: 19/09/2017
„Топлофикация- Перник” АД съобщава на своите абонати, че поради възникнала авария на топлопровод на ул.”Стомана” бл. 1 ще бъде прекратено топлоснабдяването днес на следните адреси : ул.”Стомана” бл.1. Ръководството на „Топлофикация- Перник” АД се извинява на гражданите за причиненото неудобство.

144 Съобщение:
Дата: 19/09/2017
„Топлофикация- Перник” АД съобщава на своите абонати, че поради възникнала авария на топлопровод на ул.”Ю.Гагарин” бл. 1 ще бъде прекратено на топлоснабдяването днес на следните адреси : ул.”Ю.Гагарин” бл.1,вх.а,б,в,г,д,е,ж,з,и,к,л. Ръководството на „Топлофикация- Перник” АД се извинява на гражданите за причиненото неудобство.

143 Съобщение:
Дата: 18/09/2017
„Топлофикация- Перник” АД съобщава на своите абонати, че поради възникнала авария на топлопровод на ул.”Ю.Гагарин” бл. 36 ще бъде прекратено на топлоснабдяването днес на следните адреси : ул.”Ю.Гагарин” бл.36. Ръководството на „Топлофикация- Перник” АД се извинява на гражданите за причиненото неудобство.